Μετά από συνεδρίαση της Ε.Π.Ο πάρθηκε η απόφαση να ολοκληρωθούν τα τοπικά πρωταθλήματα και να επικυρωθουν οι βαθμολογίες ώς έχουν. Αυτή η απόφαση της Ε.Π.Ο φέρνει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Αναμένουμε την επικύρωση της απόφασης της Ε.Π.Ο απο την Ε.Π.Σ Μεσσηνίας για να ολοκληρωθεί το τυπικό και να αναδειχθεί η ομάδας μας πρωταθλήτρια 2019-2020.

Η φετινή επιτυχία είναι ένα αποτέλεσμα της καλής οργάνωσης και λειτουργίας του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Το Δ.Σ του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να εξασφαλίσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ξεκινώντας από τους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Καλόμαλο Γιώργο, τον βοηθό προπονητή Βλάχο Γιώργο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Νιάρχο Γιώργο και στους ποδοσφαιριστές του Παμίσου: Σάρι Τόσκα, Οικονομόπουλο Γ., Κατσιβαρδέα Θ., Φιλόπουλο Δ., Αριστομενόπουλο Γ., Μπαλαούρα Δ., Χαραλαμπόπουλο Γ., Μωράκη Γ., Παπαδόπουλο Δ., Μπορχάν Α., Κλέιβι Ντίσα, Καλογερόπουλο Β., Τσούκλερη Γ., Νικολάε Ν., Κρίστι Τόσκα, Θώδη Β., Πολυχρόνη Β., Στασινόπουλο Γ., Βλάχο Σ., Σαραντόπουλο Α., Κουλόπουλο Β., Ρονάλντο Αράπι, Ρούτση Α., Λένα Άλεξ., Γαλάνη Γ., Δημητρακόπουλο Σ.

Ευχαριστούμε θερμά τον επί χρόνια συνεργάτη μας προπονητή των τμημάτων υποδομής και της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης Τάκη Μπιζίμη.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας που με τις χορηγίες τους στήριξαν το σωματείο μας και έπαιξαν βασικό ρόλο ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ απο τα βάθη της καρδιάς μας τους φιλάθλους μας γιατί με την αγάπη και την αφοσίωση που έχουν στο ιστορικό σωματείο μας συντέλεσαν στο επιτυχές αποτέλεσμα.

Στάθηκαν δίπλα μας και με όλη τους την δύναμη στήριξαν την προσπάθεια μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε παραπάνω όπως μας αρμόζει. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους. Η επόμενη ημέρα στην παραπάνω κατηγορία πρέπει να μας βρει πιο δυνατούς. Για αυτό σας καλούμε να γίνεται μέλος στο ιστορικό σωματείο μας. Το ανήκειν είναι μία ανθρώπινη ανάγκη και είμαι και εγώ περήφανο μέλος στον Γ.Π.Σ. Πάμισος Μεσσήνης.

Ο Πάμισος είστε εσείς!

Να είστε όλοι καλά και να έχετε υγεία! Με τιμή το Δ.Σ.