Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, πραγματοποιήθηκε εχθές στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης για την ομάδα μας με τον Τέλλος Άγρα.

Ο Γιώργος Καλόμαλος χρησιμοποίησε και τους 24 παίχτες, εκτός από τον Παπαδόπουλο που για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό. Ο τεχνικός του Παμίσου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τεχνικές και να βγάλει συμπεράσματα που Θα τον βοηθήσουν μαζί με τους συνεργάτες του για την συνέχεια της προετοιμασίας και την ολοκλήρωση του ροστερ.

Αν και κατά διαστήματα η ομάδα μας έπαιζε καλό ποδόσφαιρο δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ της δόθηκε και η ευκαιρία να βάλει γκολ μετά από χτύπημα πέναλτι του Ρονάλντο που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Τέλλους Άγρα. Στο 60ο λεπτό ο Σωτηροπουλος σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα και έτσι ο Τέλλος Άγρας έφυγε νικητής από το γήπεδο της Μεσσήνης.

Πάμισος Μεσσήνης: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Γεωργιόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Ντίσα, Αράπι, Πολυχρόνης, Θώδης, Μπορχάν, Βέλλης, Οικονομόπουλος, Μπούνας, Καραχάλιος, Στασινόπουλος, Τσούκλερης, Παπαγιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Γιαννόπουλος, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μωράκης, Σαραντόπουλος,Σπανός.

Τέλλος Άγρας: Λάπας, Λακριντής , Αλεξανδρόπουλος Λάζαρης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καυκής, Ηλιόπουλος, Μπολούν, Σωτηρόπουλος, Βελησάρης, Καραχούντρης, Τάρλεφ, Σερέτης, Ταγκαλάκης, Γαλάνης, Ζόμπολος, Ράπας.