Πρώτο επίσημο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021 για τον θεσμό του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας για τον πρωταθλητή Μεσσηνίας Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης.

Την Κυριακή 6-9-2020 στις 17.00 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης ο Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ευχόμαστε καλή αρχή σε όλες τις ομάδες με επιτυχία στους στόχους τους, και στους αθλητές να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί βάση των οδηγιών της Γ.Γ.Α χωρίς την παρουσία φιλάθλων και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που είναι απαραίτητα για την πρόληψη του covid-19, στο γήπεδο θα βρίσκονται αυστηρά 80 άτομα όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, τεχνικό τιμ, διαιτητές, ιατροί, δημοσιογράφοι και τα μέλη των Δ.Σ. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να δείξουν κατανόηση και υπευθυνότητα και ευχόμαστε αυτό το παιχνίδι να είναι το πρώτο και τελευταίο χωρίς τους υποστηρικτές της ομάδας μας που είναι ο δωδέκατος παίχτης για τον Πάμισο.

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την ροή του αγώνα στην σελίδα του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης στο fb.

Ο Πάμισος είστε ΕΣΕΙΣ! Μια Πόλη, Μία Ομάδα Μία Ιστορία…